TeamfotoHet JO19 team van FC Zoetermeer vertoefde afgelopen donderdag t/m zondag in Zuid-Europa in het altijd mooie Albufeira (Portugal) om zich voor te bereiden op de tweede helft van het seizoen. De eerste seizoenshelft is voorspoedig verlopen en het team strijdt op dit moment mee om promotie naar de Hoofdklasse.

Donderdagmiddag was het verzamelen op Schiphol, waarbij er sprake was van een strak schema daar er in de avond een wedstrijd gepland was tegen de FC Ferreiras welke een aantal divisies hoger uitkomen dan de Zoetermeerse gasten. In een fantastische ambiance eindigde de wedstrijd met een 1-0 overwinning voor de tegenstander. 

De vrijdag startte met een strandwandeling waarna vrijdagmiddag op het strand een toernooi werd afgewerkt, waarbij het team met de beste samenwerking zegevierde (uiteraard was dit ook de doelstelling van het trainingskamp). Na een geweldige avond in discotheek Fiesta werd zaterdagochtend een training afgewerkt. Om het groepsgevoel nog verder te vergroten werd er daarna in 2 teams paintball gespeeld met hilarische taferelen tot gevolg.
De staf van FC Zoetermeer is trots op deze groep en hoopt dat deze jongens de komende jaren het gezicht zullen worden van het vlaggenschip bij de senioren.

-advertenties-

-goede doel-