dso beloftenDe belofte teams (O23) van DSO en Neptunus-Schiebroek ontmoetten elkaar maandagavond in een vriendschappelijk duel. Het werd een aantrekkelijke, sportieve wedstrijd op een heerlijke ‘nazomer’-avond, waarin de Bentwoud-bewoners goed op schot waren.

DSO speelde een sterke wedstrijd met name in de combinaties, maar zeker ook met veel snelheid voorin. De ruststand van 2-0 werd bereikt door doelpunten van Rodney Ebing en Stasi Stadinski. Na de thee waren er wissels op diverse posities bij de gastheren. Vooral Chris Hagi en Jeremy Burke (foto) speelden in de tweede helft een hoofdrol. De beste kans op de aansluiting kregen de Rotterdammers halverwege de tweede helft, maar de kopbal ging rakelings langs de paal. In dezelfde minuut werd Jeremy Burke de diepte in gestuurd en eenmaal binnen het zestienmetergebied haalde hij genadeloos uit, maar de bal belandde via het aluminium in de handen van de Neptunus doelman. Ook Chris Hagi raakte kort hierna nog het aluminium.
In het laatste kwartier waren Jeremy Burke, Chris Hagi (2x) en Kishen Kanhai nog succesvol voor DSO. Wouter Peters redde de eer voor de Rotterdammers en bepaalde hiermee de eindstand op 6-1.

Tekst: Eric de Wit, foto: Jeremy Burke op de wedstrijd van zaterdag