zoetermeer panters logoDe ijshockeyers van Zoetermeer Panters verloren dit weekend in het SilverDome nipt van Eaters Geleen. De Limburgers kwamen in de reguliere speeltijd tweemaal op voorsprong en zagen de thuisploeg telkens langszij komen. Pas in de derde minuut van de verlenging maakte Geleen de winnende treffer.

Zoetermeer verloor tijdens de wedstrijd een aantal spelers met blessures maar wist toch een punt uit het vuur te slepen. Chris Toonen scoorde halverwege de derde periode de 2-2 en in de laatste tien minuten vielen geen goals meer. Panters mocht zelfs de extra tijd beginnen met een powerplay na een late straf voor Eaters-captain Glenn Bakx. Die powerplay leverde niks op voor de thuisploeg en uitgerekend Glenn Bakx scoorde na drie minuten in de verlenging de winnende treffer.

Zoetermeer gaat nog wel aan kop in de Beneliga met vier punten uit twee wedstrijden. Heerenveen heeft het zelfde aantal punten na de zege in Luik.