Freek en Mark YVZDe 2e landelijke competitiewedstrijd voor de KNSB Cup Shorttrack wordt komende zaterdag 14 oktober in de Silverdome verreden. Op de wedstrijd zal de Nederlandse top in actie te zien zijn, maar ook de junioren van YVZ komen aan de start.

In de ochtend nemen vanaf 10.00 uur diverse junioren van de IJsvereniging Zoetermeer (YVZ) deel. De beste landelijke shorttrackers waaronder ook YVZ rijders zullen meedoen in de A en B divisie, die in de middag vanaf ongeveer 13.30 uur op het programma staat.

Ook zullen ’s middags de meeste leden van de Jong Oranje en de Nationale ploeg deelnemen, zoals Freek van der Wart van YVZ die op de weg terug is na zijn enkelbreuk.  De deelnemers van YVZ zijn: Nikki Noordergraaf, Sarah Reijke,  Lieke Speijers, Lisa van Belle, Lars de Groot, Pepijn Koestal, Thijmen Koestal, Jesse Speijers,  Kjeld Vloemans, Jeroen Wilhelm. Het beloven weer mooie en spannende shorttrackwedstrijden. Iedereen kan komen kijken in de Silverdome; de toegang is gratis.

KNSB-cup 2

Locatie: Silverdome Zoetermeer. Afstand is 1000 meter en 1500 meter. Iedereen is van harte welkom; de toegang is gratis.

Start: zaterdag 14 oktober 2017. Inrijden van divisies C, D en E om 9.15 uur en start ochtendwedstrijden 10.00 uur.

Inrijden van de divisies A en B  (inclusief nationale rijders) is gepland vanaf 13.00 uur.  Start middagwedstrijd is gepland vanaf 13.30 uur met als eindtijd ongeveer 16.30 uur.

 

Foto: Freek van der Wart (nr 86) van IJsvereniging Zoetermeer en Mark Prinsen (ook nationaal team); beiden komen zaterdag aan de start.

Foto is gemaakt door Hank Prinsen

-advertenties-

-goede doel-