20171008 Herwerden Kiwanis Challence GVW 2092Kiwanis Zoetermeer organiseerde afgelopen zondag samen met Van Herwerden de Herwerden-Kiwanis Challenge, een event dat zich inzet voor kinderen die normaal gesproken niet mee kunnen doen aan activiteiten die voor hun leeftijdgenootjes heel normaal zijn.

Kiwanis is een wereldwijde vrijwilligersorganisatie, die zich richt op het welzijn en de ontwikkeling van kinderen. In Zoetermeer zet de organisatie zich in voor kinderen in Zoetermeer en omgeving die veelal in een minderbedeelde situatie leven. 

20171008 Herwerden Kiwanis Challence GVW 2337  20171008 Herwerden Kiwanis Challence GVW 2350 

Veldtour-MTB tocht

Het was doorbijten voor de deelnemers. De weergoden werkten niet mee en dat maakte het parcours nat en zwaar. De Herwerden-Kiwanis Challenge startte vanuit Ayers Rock in het Zoetermeerse Buytenpark. Daarna vervolgde de challenge zich door de Vlietstreek tot aan Leiden en weer terug door Wijk en Wouden richting Zoetermeer. De route is voor 95% door natuur en afwisselend terrein.

Test Event

Van Herwerden Way to Bike organiseerde na de veldtourtocht het Cannondale en Specialized Test Event. De deelnemers aan de veldtourtocht mochten de beste fietsen op het Mountainbikeparcours testen.

 

Foto ('s) door: Gerard van Warmerdam, meer foto's op:  foto.vwarmerdam.nl/2017/20171008-Herwerden-Kiwanis-Challenge

 

-advertenties-

-goede doel-