FCZFC Zoetermeer mocht afgelopen zondag thuis aantreden tegen vv Hillegersberg uit Rotterdam, in de 3e klasse C. Ondanks een hattrick van topspeler Huossain Zeryou bleef FCZ met lege handen.
 
FC Zoetermeer begon de wedstrijd meteen fel met goed verzorgd voetbal. Daarentegen begon Hillegersberg erg matig aan de wedstrijd. Na een paar goede combinaties was het alweer de in topvorm verkerende Huossain Zeryou die de 1-0 op het scorebord zette. En al gauw was het wederom Zeryou die de 0-2 mocht maken. Vanaf dat moment zakte FC Zoetermeer wat in en werd Hillegersberg wakker, want Hillegersberg wist 4 keer achter elkaar te scoren, waardoor FC Zoetermeer ineens tegen een 2-4 achterstand aankeek. De ploeg van trainer Fouzzie herpakte zich netjes en via Samir Oulhanie werd de aansluitingstreffer gemaakt (3-4). Houssain Zeryou leek de gevierde man te worden na zijn hattrick gemaakt te hebben (4-4), maar daar dacht Hillegersberg toch anders over. In de slotfase wisten de gasten uit Rotterdam alsnog de 4-5 te maken en namen zo de volle 3 punten mee naar Rotterdam. 

FC Zoetermeer staat nu met 3 punten op een teleurstellende 9de plek in de 3de klasse C en de ploeg van trainer Fouzzie speelt  volgend weekend uit tegen vv Blijdorp in Rotterdam. 

 
Verslag : Rewin Hoeblal. 

-advertenties-

-goede doel-