fc zoetermeer 1FCZ wint eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen in de 3de klasse C. Afgelopen zondag mocht FCZ zijn eerste thuiswedstrijd spelen tegen NOC Kralingen uit Rotterdam.

Na de eerste wedstrijd dik te hebben verloren, mochten de mannen van trainer Fouzzie het thuis goedmaken tegen NOC Kralingen uit Rotterdam. FCZ begon de wedstrijd goed met aantrekkelijk en verzorgd voetbal. Duidelijk te zien was dat Fouzzie voor de volle drie punten wilde gaan. NOC Kralingen bood stevig partij, maar FCZ had zondag met Houssain Zeryouh een goede speler in huis. Zeryouh was goed op dreef en mocht dan ook de 0-1 ruststand aantekenen.

In de tweede helft bleef FCZ geconcentreerd en aanvallend spelen met een paar goede kansen. NOC Kralingen probeerde wel, maar het was FCZ dat domineerde. Na een makkelijk gegeven penalty mocht wederom de in topvorm verkerende Houssain Zeryouh scoren. Daarmee stond ook meteen de eindstand op het scorebord, FCZ 1 – NOC Kralingen 1 :  2 - 0.

FCZ staat nu met 3 punten op een 10de plek in de 3de klasse C en speelt volgend week, wederom thuis, tegen vv Hilligersberg uit Rotterdam.

Verslag: Rewin Hoeblal

-advertenties-

-goede doel-