SVO 30 09 1 34Afgelopen zaterdag mocht SVO zijn eerste thuiswedstrijd spelen in de 4de klasse D. Tegenstander was het gefuseerde Wateringse Veld/GONA.

SVO startte erg matig aan de wedstrijd, met veel onnodige fouten. Wateringse Veld/GONA, met oud profvoetballer Ricky van der Berg in de selectie, wist daar wel raad mee. Na tien minuten spelen stond het al 0-1 voor Wateringse Veld/GONA, met een knullig optreden van de nieuwe keeper van SVO. SVO probeerde wel, maar kwam met name fysieke kracht te kort. Na een schitterende soloactie in de 35ste minuut stond de 0-2 ruststand op het bord.

De 2de helft gaf hetzelfde beeld als de eerste. SVO probeerde wel, maar Wateringse Veld/GONA was gewoon een maatje te groot. Op een paar kansjes na, waarbij met name Jasper van Vliegen er wel eentje in had mogen prikken, was het Wateringse Veld/GONA dat domineerde. Al snel in de tweede helft viel de 0-3 en was het verzet van SVO gebroken. De eindstand werd nog in de slotfase op 0-4 gebracht.

SVO staat nu met 3 punten op een 7de plek in de 4de klasse D en mag volgend week naar vv Laakkwartier.

Verslag: Rewin Hoeblal