Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

coach pantersDe Tsjech Ondrej Kratky is de nieuwe coach van de Zoetermeer Panters. Hij vervangt Jobert van Koot, die de positie van Assistent Coach gaat vervullen na twee mooie seizoenen. Met de komst van de nieuwe coach zetten de Panters een grote stap naar het nieuwe seizoen.

De selectie van de Zoetermeer Panters heeft afgelopen week met hem kennis gemaakt en gelijk getraind.

Kratky is een Tsjech, afgelopen jaren woonachtig in Praag en geboren in Jablonec nad Nisou. Als ijshockeyspeler heeft hij een aantal jaren op verschillende niveaus in Tsjechiƫ gespeeld. Vanuit zijn studie heeft de jonge Tsjech zich gefocust op coaching, verschillende stages gelopen en inmiddels veel ervaring in de organisatie van Sparta Praag.

Eerste wedstrijd

Zoetermeer Panters start het nieuwe seizoen in eigen huis met een vriendschappelijke wedstrijd tegen Amstel Tijgers. Op zaterdagavond 16 september om 18.00 uur speelt het ijshockey team van de Zoetermeer Panters, het vlaggenschip van de club, een vriendschappelijke thuiswedstrijd tegen Amstel Tijgers. Deze vriendschappelijke wedstrijd is tevens de start van weer een spannend ijshockeyseizoen.

De Zoetermeer Panters speelt ook dit seizoen ijshockey in de BeNe-League, de hoogste gezamenlijke divisie van Nederland en Belgiƫ.

De vriendschappelijke thuiswedstrijd is gratis toegankelijk voor iedere ijshockeyfan, familie, vriend of vage kennis!

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-