Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

crossfit 2712Van links naar rechts: Xander, Marieke, Michiel, Natalie & Tim

Maar liefst vijf atleten van CrossFit 2712 in Zoetermeer zijn gekwalificeerd voor het grote finale weekend van de Lowlands Throwdown. Hiermee behoren zij tot de fitste mannen en vrouwen van de Benelux. De grootste CrossFit wedstrijd van de Benelux vindt plaats in het weekend van 13 t/m 15 oktober.

Tim Broekhoven, eigenaar van CrossFit 2712, wist zich in 2015 en 2016 te kwalificeren in de categorie elite males. Ook dit jaar heeft de 25 jarige een finale plek weten te bemachtigen. Het behalen van de kwalificatie is verre van gemakkelijk. Elk jaar wordt het niveau hoger en het afgelopen jaar zijn dan ook zware trainingsschema’s gevolgd. Dat het trainingsniveau bij CrossFit 2712 hoog ligt blijkt ook uit de fitheid van de trainers en leden. Vier leden hebben zich ook weten te plaatsen: Natalie Markus en Marieke Tettero in de elite female divisie, Michiel Schipper in de masters 35+ divisie en Xander van der Veeke in de master 40+ divisie.

“Ik vind het super gaaf dat ik dit jaar voor het eerst samen met andere atleten van mijn eigen box op de Lowlands Throwdown sta. We trainen er keihard voor dus het is tof om te zien dat dit nu op deze manier wordt beloond. Maar ook de rest van onze leden doen zo goed hun best! Het maakt niet uit hoe oud je bent of hoe fit je bent, bij ons train je voor jezelf en op je eigen niveau. We moedigen iedereen even hard aan. Als ik zie dat iedereen plezier heeft, hun grenzen verleggen of zichzelf overtreffen kan ik niet anders dan mega trots zijn!”, aldus Tim Broekhoven.

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

-advertenties-

-goede doel-