De Zoetermeerse karateka’s Rayan Laghmich en Nicky Gerritsen van de Karate Academy Unity99 te Rotterdam, wisten afgelopen zondag het nieuwe karateseizoen met goud in te luiden.

Rayan en NickyDe eerste editie van de Small Smaal Cup was in eerste instantie bedoeld als een relatief klein toernooi in het kader van wedstrijdervaring c.q. ritme opdoen. Echter weerhield dit menig topkarateka en Nederlandse selectieleden er niet van om hieraan deel te nemen en gretig te strijden voor het eremetaal. Deelnemers werden enkel ingedeeld op leeftijd en geslacht, ongeacht gewicht. Dit zorgde ervoor dat het toernooi uiteindelijk uitgroeide tot een serieuze competitie.

Start

Rayan Laghmich en Nicky Gerritsen hebben zich goed voorbereid op de start van het nieuwe seizoen. Zelfs tijdens de zomerstop waren zij met regelmaat te vinden in de Rotterdamse dojo. Ook deden ze mee aan een tweedaags trainingskamp van Unity99. En dat betaalde zich uit:  Ze werden kampioen in hun poule en namen vol trots het goud mee naar huis.

-advertenties-

-goede doel-