DSC01982Komend weekend gaat het seizoen 2017-2018 bij Scoutinggroep John McCormick (JMC) van start met het jaarlijkse overvliegfeest. Tijdens dit feest schuiven alle jeugdleden die een bepaalde leeftijd hebben bereikt, door naar een volgende speltak (leeftijdsgroep). Met deze verschuiving komt er ook ruimte voor nieuwe vrijwilligers bij de verschillende leidingteams.

Vrijdagavond 25 augustus om 19.00 uur verzamelen de leden zich bij clubhuis De Chute in het Van Tuyllpark. Daar worden per leeftijdsgroep de tenten opgezet, gevolgd door een avondprogramma met kampvuur. Na de overnachting volgt een gezamenlijk ontbijt. Het ochtend programma bestaat uit een groots spel.
Zaterdag 26 augustus rond 13.00 uur start het werkelijke overvliegen. Natuurlijk zijn hierbij ook alle ouders en andere ge├»nteresseerden van harte welkom. Op welke spetterende manier er dit jaar wordt overgevlogen houden de stamleden, die het evenement organiseren, nog even geheim. De oudste bevers (5-7 jaar) gaan over naar de welpen (7-11 jaar), de oudste welpen gaan naar de scouts (11-15 jaar), de oudste scouts vliegen vervolgens naar de explorers (15-18 jaar) de oudste explorers gaan over naar de roverscouts (18-21 jaar) en als laatste vliegen de oudste roverscouts naar de Palo Stam voor leden vanaf 21 jaar.

Na deze bijzondere dag starten de nieuwe speltakken bij scoutinggroep John McCormick.
Een mooi moment voor nieuwe vrijwilligers om als leiding aan de slag te gaan bij de groeiende Scoutinggroep. Ge├»nteresseerden kunnen bellen of mailen voor een afspraak of verdere informatie naar de groepsbegeleiders John Hogebrug (06-22369222) en Gepko Wolters Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of langs komen bij het overvliegfeest. Meer informatie over Scouting JMC is te vinden op www.johnmccormick.nl 

-advertenties-

-goede doel-