Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Atletiekvereniging Ilion start dinsdag 15 augustus een event training voor getrainde lopers met als doel beter voorbereid aan de start te komen op de Klaverbladloop. De Klaverbladloop, de najaarsklassieker van de regio over 5, 10 of 15 km, wordt dit jaar op zondag 12 november gehouden.

klaverbladloopHardlopen doe je door mensen op te zoeken die je helpen, die ervoor zorgen dat je niet alleen loopt. Samen lopen stimuleert, met mensen die dezelfde dromen hebben, dezelfde pijntjes, of met hetzelfde vertrekschema. De event training van atletiekvereniging Ilion helpt je in 12 weken om goed voorbereid aan de start te komen op de Klaverbladloop.

In een op maat gesneden training van 2 x per week, begeleiden de gediplomeerde trainers van Ilion de lopers naar een optimale prestatie. Tijdens de trainingen wordt er gekeken naar looptechniek, schema’s en wordt conditie opgebouwd om op de Klaverbladloop te ‘pieken’.

Naast de trainingen krijgen deelnemers voorlichting over loopschoenen en loopkleding, blessurepreventie en geeft een diëtiste adviezen over de juiste voeding en voedingssupplementen. Voor lichte ongemakken heeft Ilion de beschikking over een medische ruimte met fysiotherapeuten en sportmasseurs.

De training staat open voor iedereen die 30 – 45 minuten aan een stuk kan hardlopen. De kosten voor de event-training zijn € 60,-- . Hiervoor krijgt u 2 maal per week training (op dinsdagavond en op zaterdagochtend), bent u automatisch verzekerd via de atletiekunie voor de duur van de cursus en ontvangt u een startbewijs voor de Klaverbladloop.

Aanmelden bij Kees Franken, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  mobiel 06 1888 1503 of op dinsdag 15 augustus bij de atletiekvereniging Ilion, Van der Hagenstraat 36, Van Tuylsportpark. De training start dinsdag om 19:00 en zaterdag op 09:30 uur.

Nadere inlichtingen Ad Klok, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 06 2329 3377

-advertenties-

-goede doel-