Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

Sportief Wandelgroep Zoetermeer 2017 Afgelopen maandag was de opmars voor de wandelaars van Sportief Wandelgroep Zoetermeer naar de Vierdaagse van Nijmegen. Maar liefst 136 wandelaars van SWZ lopen mee met de bekende groene polo.

Burgemeester Charlie Aptroot kwam naar de laatste infoavond van de wandelgroep om de wandelaars veel succes te wensen met hun tocht. De Vierdaagse start dit jaar op dinsdag 18 juli.
Don Braad, de oprichter en trainer van de Sportief Wandelgroep Zoetermeer, gaat dit jaar met 136 wandelaars naar de 101ste Vierdaagse van Nijmegen. Voor het vijftiende jaar heeft hij de wandelaars uit Zoetermeer samen met zijn trainers, klaargestoomd voor de Nijmeegse Vierdaagse. Vanaf 1 april zijn ze begonnen met doordeweekse intervaltrainingen in het Westerpark en het Buytenpark en op de zaterdagen en zondagen de lange tochten variƫrend van 25 tot 40 kilometer en soms zelfs 50 km in de omgeving van Zoetermeer of in den lande. De groep heeft in de afgelopen maanden in Nederland en in het buitenland zeer veel reclame gemaakt voor Zoetermeer, aangezien zij overal herkenbaar waren aan de gesponsorde kleding.

 

Sportief Wandelgroep Zoetermeer wordt gesponsord door Snowworld, Ambiance Zonwering Tetteroo, Herwijnen Walking en Outdoor, Bungalowpark De Groene Heuvels, Zoetermeerse dagtocht Specialist, Ultimate, ResKin XL, Autobedrijf De Zeeuw en Floravontuur Promotie Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-