Text Size

volg:facebook28linkedin28  twitter28 rss YouTube mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  nieuwsbrief

glow tennisVanaf deze zomer heeft Tenniscentrum Meerzicht iets extra’s te bieden: Glow in the dark tennis. Dit is tennissen in een donkere tennishal, verlicht door black lights aangevuld met speciale lichteffecten.

glow tennis2Het is weer een heel andere manier van tennissen, maar vooral heel leuk om te doen! Tenniscentrum Meerzicht is de eerste tennisbaan in Nederland die deze speciale vorm van tennis voor iedereen aan biedt. Tennisballen zijn van zichzelf al geel, dus die vallen al goed op. Leenrackets die goed reflecteren zijn apart te huren.


Glow in the dark tennis, is bedoeld voor iedereen,die eens op een andere manier willen tennissen. Ook ideaal voor kinderfeestjes aangevuld met eventueel een tennisleraar voor tennisles in het donker. Uiteraard zijn senioren ook van harte welkom.
Glow in the dark tennis kan in principe elke dag gespeeld worden. Reserveren (min. 24 uur vooruit) is wel noodzakelijk. Een uur glow in the dark tennissen kost € 25,- per uur per baan, ongeacht het aantal deelnemers op de tennisbaan. Voor kinderfeestjes is er een speciaal tarief.
Voor meer informatie: bel het Tenniscentrum Meerzicht op 079-3517059 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

-advertenties-

-goede doel-