DSC 4369In het weekend van zaterdag 8 en zondag 9 juli gaan de vier Zoetermeerse tennisverenigingen voor het tweede jaar strijden om de felbegeerde Rayer Cup. Welke tennisvereniging mag zich een jaar lang de beste van Zoetermeer noemen?

 

Op zaterdag worden er twee halve finales gespeeld. De ene tussen gastvereniging TV Buytenwegh en TV Dekker Rokkeveen (de winnaar van vorig jaar). De andere halve finale gaat tussen ALTV en TV Seghwaert. Op zondag wordt er een finale gespeeld door de winnaars van die halve finales. Er worden op beide dagen dames- en herensingles en mixed dubbels gespeeld in de categorieën 1-3, 4, 5, 6, 6/35+, 7, 7/35+, 8 en 8/40+.
Er worden op beide dagen 54 wedstrijden gespeeld. Elke gewonnen wedstrijd is 1 punt waard en de vereniging die als eerste 14 wedstrijden weet te winnen is de winnaar van de dag. De winnaar van de finale op zondag 9 juli krijgt de Rayer Cup uitgereikt door Steven Schot.


Dit jaar vindt de Zoetermeerse Rayer Cup plaats op de banen van TV Buytenwegh. Het hele weekend zit vol mooie wedstrijden en activiteiten.
Toeschouwers zijn het hele weekend van 8 en 9 juli welkom op de tennisbanen aan de Buytenparklaan 5 om de beste tennissers uit hun eigen Zoetermeerse wijk aan de moedigen.

-advertenties-

-goede doel-