Sonja van Swieten en Roy van Osch van G-Tennis Zoetermeer zijn afgelopen zondag 2e geworden op het Nederlands Kampioenschap G-Tennis  in de categorie Gemengd Dubbel G3-4. Hun wekelijkse trainingen op de tennisbanen in Meerzicht zagen zij beloond met een mooie beker. 

nk g tennis 2017

Op de foto van links naar rechts:

Andre van Zwieten, Ruud van Hoogdalem van Tenniscentrum Meerzicht, Peter Holleman, Amanda Romijn trainster,Joury v/d Bos, Ivo de Ruyter trainer,
Tamara Flohr, Sonja van Swieten,Roy van Osch, Eep Caminada, Nicky van Bemmel.

 

20170702 193109G-Tennis is tennis voor mensen die vanwege hun beperking niet mee kunnen doen aan het reguliere tennis. Voor Roy was dit zijn 1e tennisbeker, hij traint pas sinds januari 2017 mee.

Aan het Nationaal Kampioenschap G-Tennis in Assen hebben 8 deelnemers van G-Tennis Zoetermeer afgelopen zondag hun beste tennis getoond, in totaal deden aan het NK  140 deelnemers mee, afkomstig uit het hele land. Teamleider Ruud van Hoogdalem: “Het was een fantastische dag, toen onze spelers moesten gaan spelen werd het droog en ging de zon zelfs schijnen. Veel mooie rally’s en het was genieten hoeveel plezier deze mensen beleven aan de tennissport. Het was een mooie afsluiting van het zomerseizoen."


De G-tennissers zullen zaterdag 22 juli mee gaan doen aan een speciale tennisclinic tijdens het internationale tennistoernooi in Scheveningen. Op zaterdag 26 augustus om 9.00 uur is de eerst volgende training, geïnteresseerden zijn dan van harte welkom. 

 

-advertenties-

-goede doel-