IMG 1487 1800x1200Het eerste jongensteam onder 17 jaar van FC Zoetermeer is zaterdag gepromoveerd naar de Hoofdklasse West II. Tegen Ter Leede wist de ploeg met goed voetbal, passie en strijd te winnen (1-4) en stelde daarmee de promotie veilig.

FCZ O17 1 f bekerLang speelden de jongens van FC Zoetermeer JO17-1 mee om het kampioenschap van de 1e Klasse West II. Door een incident bij een andere club kreeg het team door de KNVB echter 5 punten in mindering gebracht. Daardoor eindigden zij op de tweede plaats met één punt achterstand op CKC.

Nacompetitie

De JO17-1 van FC Zoetermeer moest nacompetitie spelen om promotie naar de hoofdklasse. Achtereenvolgens werd er twee keer knap gewonnen SJC uit Noordwijk met 2-3 en 4-0. De halve finales waren tegen Laakwartier (Hoofdklasse) waarvan thuis met 4-2 werd gewonnen en uit met 3-2 werd verloren.

Finale

Zaterdag werd bij ARC in Alphen aan den Rijn de finale tegen Ter Leede (Hoofdklasse) gespeeld. In een zeer spannende wedstrijd, met goed voetbal, passie en strijd, werd door FC Zoetermeer de promotie naar de Hoofdklasse veilig gesteld middels een knappe 1-4 overwinning. Dat er daarna een ‘klein’ feestje gevierd werd, mag duidelijk zijn. En dus speelt de JO17-1 van de geel-blauwen volgende seizoen in de Hoofdklasse West II.

IMG 1574 1200x1800

 

-advertenties-

-goede doel-