jeugdleden tv dekkerTV Dekker Rokkeveen was met 20 jeugdleden een van de hofleveranciers op de District Jeugd Kampioenschappen, waar de jeugdspelers speelden om de beste te worden van het district Den Haag.

Clubtrainer  eigenaar van Y4Tennis Yovanny van der Veek en was zeer te spreken over de resultaten van de pupillen. Tijdens het finale weekend wat werd gehouden op het tennispark Leeuwenbergh namen dit keer de meiden 5 bekers mee naar huis. In de categorie oranje haalde Marina Djapic de 1ste plaats, Ivet Stancheva werd 1ste in de categorie 11-12 jaar en Katja Djapic werd hier 2e en bij meisjes groen werd Silver Bijlsma 1ste en Megan Caffin werd hier 3e.

Het jeugdbeleidsplan van TVDR biedt alle getalenteerde spelers en de spelers die minder talent hebben, maar zich heel erg goed inzetten, de mogelijkheid om zich op hun eigen manier op hun eigen niveau maximaal te ontwikkelen. Binnen de selectietrainingen wordt veel aandacht besteed aan technische-, tactische-, mentale- en conditionele aspecten.

Naast deze spelers trainen ook veel recreanten kinderen die ook de kans krijgen om te trainen en te spelen met deze kinderen.

Fred Marx, hoofdtrainer van Y4Tennis is trots op zijn team van trainers die allen beschikken over kwaliteiten die zorgen dat de speler beter wordt. “Wat we belangrijk vinden is om de spelers te volgen op bepaalde toernooien. Je ziet dan waar de verbeterpunten liggen waar we dan specifiek op kunnen trainen”, aldus Marx.

De  komende maanden staan er weer heel wat activiteiten op het programma. Zo is er bijvoorbeeld een open-toernooi 10 t/m 18 juni, open jeugdtoernooi van 25 juni t/m 2 juli,  op 2 juli is er een ‘Kidsmiddag’ voor alle kinderen van de club, van 10 t/m 13 juli het tenniskamp voor leden en niet-leden met als thema: ‘Superhelden’ (er zijn nog een paar open plaatsen) en een groot Nationaal Jeugdranglijst toernooi 19 t/m 25 juli.

Wil jij ook een keer kennis maken met Y4Tennis neem dan contact op met Yovanny van der Veek 06-48074528 of bezoek de vernieuwde website Y4Tennis.nl.

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

-advertenties-

-goede doel-