hoogspringen ilionIlion biedt op 22 september een unieke kans; naar aanleiding van de Klaverblad International High Jump Meeting zal hoogspringtrainer Rini van Leeuwen van 19.30 tot 21.00 uur een training hoogspringen verzorgen voor belangstellenden (leeftijd vanaf 14 jaar). Rini is de trainer van onder andere Douwe Amels, Europees Kampioen u23 en regerend Nederlands Kampioen en Jan Peter Larsen 10 voudig Nederlands Kampioen.

Grijp deze unieke kans en kom op 22 september naar ARV Ilion, van der Hagenstraat 36 in het van Tuyllpark om te kijken of de atletieksport in het algemeen en hoogspringen in het bijzonder iets voor jou is. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en de deelname is helemaal gratis en op eigen risico.

Ben jij een heus hoogspring talent dan maak je zelfs kans om uitgenodigd te worden om vaker mee te trainen met de hoogspringselecties. Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om te komen trainen voor andere fantastische onderdelen op het gebied(en) van sprinten, werpen, springen en hardlopen bij ARV Ilion, meer informatie over de vereniging is te vinden op www.ilion.nl

-advertenties-

-goede doel-