ijshockeyVoor het 9e jaar wordt in de SilverDome het Internationale Jeugd IJshockeytoernooi voor de jeugd van 4 tot 12 jaar gehouden. Het toernooi gaat om 09.00 uur in de ochtend van start en duurt tot ’s avonds 20.00 uur. Vanaf 19.00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

De toegang in de Silverdome is gratis. U kunt hier in een ontspannen en gezellige ambiance kennis maken met de snelste sport ter wereld, waarbij de allerkleinste spelers van IJshockeyvereniging Zoetermeer Panters als gastheer zullen optreden voor teams uit diverse landen. Naast de ijshockey zal tevens worden gestreden om de snelste deelnemer van het toernooi, middels een ‘Speedcontest’. Hier zullen de snelste ijshockeyers tegen elkaar uitkomen in 2 volle rondes in de ijshockey ring.

Op de site www.panters.net kunt u kennis maken met deze mooie sport en onder het Tabje ‘evenementen’ treft u het wedstrijdschema aan van de diverse teams.

Kom de jeugd aanmoedigen en geniet van deze snelle sport die veel te bieden heeft. Beide toernooien zijn uniek door het Internationale deelnemersveld. Al met al een uitdagend toernooi!!

Wanneer            zaterdag 6 september van 09:00 tot 20:00

Waar     PWA SilverDome

-advertenties-

-goede doel-