twirl-inc21 sept mochten de leden van twirl vereniging Twirl Inc. zich van hun beste kant laten zien op de wedstrijd in Hardinxveld. Er stond onder andere plaatsing voor het NK op het spel. De meiden van Twirl Inc hadden zich goed voorbereid op de wedstrijd en behaalden prima scores op de vloer.

Scarlett Stamper behaalde een 1ste  plaats op haar onderdeel 1 baton. Femke Duyvestijn viel met haar beide onderdelen in de prijzen en ontving een 1ste  en 2e plaats waarbij zij voor het onderdeel 1 baton zich heeft geplaatst voor het komende NK twirlen. Voor dit onderdeel zijn ook geplaatst Teddie van Dusschoten en Shauny Brinkel.

Bij het onderdeel strutting, werd Romy Kellevink 1ste  en heeft zij zich voor dit onderdeel geplaatst voor het NK. Bij de dance twirls mochten Romy Kellevink en Femke Duyvestijn  naar voren voor een 2e plaats en Shauny Brinkel mocht de eerste plaats in ontvangst nemen. Deze wedstrijd deed het junior twirl team ook mee, en zij verlieten met een eerste plaats de wedstrijd vloer.

Een succes wedstrijd voor twirl Inc dus!

Voor informatie over twirl Inc. Neem eens een kijkje op de site of neem contact op als je eens wil komen kijken.  www.twirl-Inc.nl

Door: Anita Vreeswijk

-advertenties-

-goede doel-