Klaverblad teamHet eerste team dat door een bedrijf of sportvereniging wordt ingeschreven voor de Klaverbladloop op 10 november doet dit jaar gratis mee!

Met deze actie wil de organisatie bevorderen dat bedrijven en sportverenigingen kennismaken met de hardloopsport en ARV Ilion. De vereniging heeft naast het leveren van topprestaties gezond bewegen hoog in het vaandel staan. Hierbij gaat veel aandacht uit naar de gezelligheid van het samen sporten, zoals tijdens de Klaverbladloop.

In de teamloop, die is gekoppeld aan de 10 km recreatieloop, krijgen de deelnemers een extra streepje voor. De organisatie heeft in de grote indoorhal van Ilion een ruimte ingericht voor de ontvangst van de teams waar na afloop de teamlopers worden getrakteerd op een drankje en een hapje. Het winnende team mag het podium bestijgen en ontvangt een beker. Daarnaast is er de mogelijkheid om een leuke teamfoto te maken waarvan een mooi certificaat wordt gemaakt.

Gangmakers

Net als vorig jaar zullen op de 15 kilometer weer de Klaverblad Gangmakers van start gaan. Dit zijn ervaren atleten van ARV Ilion die een vooraf bekende eindtijd op de klokken zullen zetten in een gelijkmatig tempo. De Klaverblad Gangmakers verzekeren zo je eindtijd! Dit jaar zullen de volgende tijden gelopen worden: 1u05, 1u10, 1u15, 1u20 en 1u25.

Scholencompetitie

De jeugd gaat weer van start op de 900 m (tot en met 12 jaar) en 3 km (tot en met 18 jaar). Aan deze jeugdlopen is naast een individueel klassement ook een scholencompetitie verbonden. Bij de inschrijving wordt de school opgegeven. Zowel de prestatie als het aantal deelnemers van de school bepaalt de plaats in het klassement.

Voor de voorinschrijving en alle informatie wordt verwezen naar www.ilion.nl.

-advertenties-

-goede doel-