Overhandiging cheque 2012 Stichting Semmy

De organisatie van de Klaverbladloop overhandigt de cheque aan Renate Wennemars

Onlangs werd de opbrengst van 1243 euro van de Klaverbladloop 2012 symbolisch overgedragen aan Renate Wennemars van Stichting Semmy. Ook dit jaar is Stichting Semmy weer het goede doel. De Stichting zet zich in voor  onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen. Hersenstamkanker is een zeldzame ziekte maar kent een zeer hoog risico op overlijden op jonge leeftijd. Stichting Semmy wil voor deze kinderen de levensverwachting verlengen en de overlevingskansen vergroten. Met de slogan ‘Zoetermeer Runs4Semmy’ dragen de deelnemers hieraan bij.

De jaarlijkse Klaverbladloop, georganiseerd door ARV Ilion in Zoetermeer, vindt dit jaar plaats op zondag 10 november 2013. Vanaf de jonge jeugd tot de krasse veteraan wordt meegedaan aan dit jaarlijkse loopevenement. Er is voor iedereen een passende afstand van 900 m (kinderen tot en met 12 jaar) en 3 km (jeugd tot en met 18 jaar) tot 5, 10 of 15 km voor de recreanten. De wedstrijdloop wordt gehouden over het parcours van 15 km dat voert langs de Zoetermeerse plassen.

De inschrijving is inmiddels gestart. Alle informatie is te vinden op www.ilion.nl.

Prijzen

Op de verschillende afstanden zijn leuke prijzen te winnen. Het totale prijzengeld bedraagt circa 800 euro. Daarbovenop is er weer de bonus van 250 euro voor verbetering van het parcoursrecord op de 15 km, beschikbaar gesteld door 42 Enterprise Software. De toptijden van de Klaverbladloop staan op naam van Kamiel Maase (44.11, 2001) en Elizeba Cherono die vorig jaar het parcoursrecord aanscherpte tot 51.45.

-advertenties-

-goede doel-