NK48184-Britt Eerland web

Britt Eerland in actie, foto Elsbeth Parmentier

Trinko Keen, meervoudig Nederlands kampioen, deelnemer aan drie Olympische Spelen zal het Team van Enjoy & Deploy versterken. Met zijn ervaring en nog altijd dwingende speelstijl kan hij de talenten helpen zich verder te ontwikkelen. Een prachtige stap en aanvulling die mede wordt mogelijk gemaakt door het bedrijfsleven dat de stichting Enjoy tafeltennis Zoetermeer steunt. Met de financiële steun van de stichting en het bedrijf Enjoy & Deploy worden de krachten in Nederland verder gebundeld.

Trinko 
 Trinko Keen

Vorig seizoen is Enjoy & Deploy gestart om Roel Bogie op te nemen in de selectie, zonder dat hij direct als speler van Taverzo aan de slag is gegaan. Trainen met het team Enjoy & Deploy en steun voor zijn ontwikkeling waren en zijn de belangrijkste doelstellingen.

In dezelfde lijn zal Britt Eerland zich dit jaar bij het team voegen. De jonge speelster, die afgelopen weken opzien baarde door haar goede prestaties met het Nederlands damesteam, tijdens de WK in Japan, zal door de stichting opgenomen worden in de selectie. In de competitie zal Britt Eerland blijven uitkomen in de Duitse Bundesliga.

Teammanager Ruud van Graafeiland: “We zijn er enorm trots op dat we met Britt, Roel en Rajko Gommers drie hele fanatieke talentvolle spelers samen kunnen laten werken met Trinko Keen. Met daarbij de inbreng van buitenlands talent uit Finland, Korea en China kunnen we ook volgend jaar weer goede trainingsomstandigheden creëren. De komende weken zullen we de samenwerking met de NTTB verder uitwerken.”

Jan Simons, Hoofdbestuur topsport: “De NTTB is een weg ingeslagen om topspelers en speelsters als Mirjam Hooman, Li Jiao en Elena Timina in te zetten in de technische staf. We juichen het toe dat we met hulp van organisaties als Enjoy & Deploy talenten van nog meer ervaring en kennis kunnen laten profiteren.”

Trinko Keen: “Ik heb het afgelopen jaar door mijn deelname aan de Duitse Bundesliga weer meer trainingsuren op Papendal gemaakt en heb ik er zin in om in Nederland mijn steentje bij te dragen. Ik denk dat ik mijn ervaring kan overbrengen op de talenten van team Enjoy & Deploy. Tevens kan ik het zelf spelen ook nog niet loslaten en zal ik samen met Rajko, Benedek en de Koreaanse speler de uitdaging aangaan om zover mogelijk te komen in de ETTU Cup. In de eredivisie zal mijn plek door Roel worden ingevuld en vind ik het belangrijk dat hij daar de uren maakt en niet ik.”

-advertenties-

-goede doel-