Kanovaren, plezier voor iedereen. Tot rust komen op het water na een dag werken of studeren en tegelijkertijd aan je conditie bouwen. Lijkt je dat wat?

P9020100Kom dan op zondag 18 mei naar de Open Dag van de Zoetermeerse Kanovereniging ‘De Sprinters’.

Vanuit je kano ziet Nederland er heel anders uit. Je bevindt je bijna op ooghoogte met futen en kijkt op tegen de nieuwsgierige koeien aan de oever. ZKV De Sprinters richt zich op recreatievaren. Zij organiseren dus geen wedstrijden. Het gaat er niet om wie het hardst gaat maar of je geniet.

Heb je geen kano en geen ervaring? Geen probleem. ZKV De Sprinters beschikt over verenigingsboten voor leden die nog geen eigen boot hebben. De techniek leer je van ervaren kanoërs. De enige voorwaarde is dat je kunt zwemmen.

Op de Open Dag is er de mogelijkheid om een stukje te varen. Dat gaat onder begeleiding.

De Open Dag op 18 mei is van 12 uur tot 16 uur. Het verenigingsgebouw vind je in recreatiegebied 'Noord Aa' aan de Aziëweg tegenover parkeerplaats nr 1.

In de maand juni biedt ZKV De Sprinters de mogelijkheid om op 4 maandagavonden de Kano Kennismakings Cursus mee te maken.

Onder begeleiding maakt u kennis met bij voorbeeld peddeltechniek en veiligheidsaspecten.

Meer informatie over zowel de Open Dag als de Kano Kennismaking Cursus kunt u opvragen via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-