yotosamejiujitsugoudHet Jiu-Jitsu Team van Yotosama heeft weer veel goud behaald tijdens de 12 Provinciën Jiu-Jitsu Kampioenschappen wat voor de Aspiranten, Junioren en Senioren een kwalificatie toernooi was voor het EK en WK.

Ook de jeugd t/m 15 jaar was actief. Bij de jeugd doet Yotosama goed mee, zo wist Kars vd Boogaard opnieuw het goud te behalen in de klasse -34 kg. Lizzy Scheepmaker en  Xavier Hagebeek waren goed voor zilver en Bryan Korving behaalde het brons. Voor de rest van het team was het een kwalificatie toernooi voor selectie voor het EK (Senioren) of WK (junioren/aspiranten).

Goud was er voor Anne v/d Brugge, Chabeli Arenberg-Peeters, Allard Wiebenga, Raël Passage en Wouter Visser. Zilver voor Mariëlle Kouwenberg, Liza Schreuder en Remco v/d Oord. Tot nu toe staan deze Jiu-Jitsuka er goed voor ten opzichte van de concurrentie. Het volgende kwalificatie toernooi is het NK wat op 20 april in Almere gehouden wordt. Ter voorbereiding zal het wedstrijdteam binnenkort afreizen naar Berlijn.

 

Foto: Lizzy Scheepmaker, Bryan Korving, Kars vd Boogaard en Xavier Hagebeek.

 

Lees meer sportnieuws

Zie ons overzicht sportaanbieders

Alle sportcursussen op een rij

Overzicht sportevenementen

Leuk om te lezen: jeugdsport interviews

 

-advertenties-

-goede doel-