Op zaterdag 16 maart vonden de

acroteamLisaMarissaMayra
Foto: Marissa Koster, Lisa van der Voort en
Mayra Smits gaan voor zilver
district finales acrogym plaats in Monster. Trainster Wendy Zegers- Boers heeft met de 6 teams van CGV Zoetermeer en één combinatieteam CGV Zoetermeer / Velocitas Gouda de afgelopen maanden keihard gewerkt en dat heeft zijn vruchten afgeworpen! Van de 7 deelnemende teams wisten maar liefst 3 teams zich direct te plaatsen voor de Landelijke halve finales. Nog één team staat reserve en maakt ook nog kans om mee te mogen doen.

Het dames paar D-niveau Jeanine van der Laan en Lizzy Ensink wisten met 24,867 punten de 5e plek te behalen en gaan daarmee naar de finale, Lindy Massar en Ilse Hoogduin hadden 24,367 punten behaald en hiermee een 10de plek (1e reserve), Diana Rietveld en Mare Bogaarts behaalde 23,533 punten en een 15de plaats.

Het dames paar junior E-niveau Femke Detering en Charlotte van Kruijssen  deden er nog een stapje bovenop en behaalden met 24,200 punten een  4e plek (finaleplaats), Selina Gitis en Fabiënne Vercammen behaalde 18,600 punten en een 9de plek.

Dames groep senior E-niveau Marissa Koster, Lisa van der Voort en Mayra Smits gingen zelfs met een medaille, 24,500 punten en een hele goede tweede plaats naar huis. Naomi Chow, Germaine Vercammen en Mo Bogaarts behaalde een mooie 7de plek. Iedereen kan terugkijken op een uitstekend acro-weekend. 

 

AcroteamCGV

Foto: Het hele team Acrogym van CGV Zoetermeer

-advertenties-

-goede doel-