Tafeltennis - Afgelopen zaterdag 23 maart speelde het eerste jeugdteam van Doing thuis tegen de koploper van de Landelijke A tafeltenniscompetitie SKF1 uit Veenendaal.coachingdoing

Het eerste jeugdteam bestaande uit Elwin Huiden, Jesse Dullemans, Jochem Bruins en Ivo Sedee hadden de opdracht om zo dicht mogelijk bij de koploper SKF te blijven.

Elwin moest de spits afbijten tegen de sterkste speler van SKF. Helaas moest Elwin zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander en verloor met 8-11, 5-11 en 7-11. Jesse speelde de tweede partij en wit in drieën met 15-13, 12-10 en 11-9 de wedstrijd naar zijn hand te zetten. In de derde game moest Jochem aan de bak. Wellicht in de ochtend te hard getraind kwam hij niet tot winst.

De dubbel, die werd gespeeld door Jochem en Ivo, werd gewonnen in uiteindelijk vier sets.

teamdoing1Met een tussenstand van 2 tegen 2 moesten de drie spelers hun 2e wedstrijd spelen. Geen van allen kon een partij naar winst omzetten. Vervolgens winsten Jesse en Elwin nog een partij te  winnen en Jochem kwam helaas niet meer tot een winstpartij. De einduitslag werd 4 – 6. Een eindstand waarbij het verlies beperkt bleef.

Volgende week zaterdag 30 maart  speelt het eerste team uit tegen Shot ’65 in Zwijndrecht.

 

Lees meer sportnieuws

Zie ons overzicht sportaanbieders

Alle sportcursussen op een rij

Overzicht sportevenementen

-advertenties-

-goede doel-