DistrictmedaillesYotosama

Tijdens de Zuid-Hollandse Judo Kampioenschappen -18 jaar heeft de 14-jarige Anne van der Brugge van budoschool Yotosama knap het brons behaald in de klasse -52 kg. Na een snelle winst werd de weg naar de finale versperd door Schenk, die 1 straf minder had dan Anne en daardoor de wedstrijd won. In de herkansingsronde werd er met minimaal verschil van clubgenootje MariĆ«lle Kouwenberg gewonnen. Vervolgens won  Anne 3 maal op rij met ippon en was het brons een feit.

Quinten Schneiders (-50 kg) wist via 2 zeges de kwartfinale te bereiken waar Nederlands Kampioen van Harten hem naar de herkansingsronde verwees. In de herkansingsronde won Quinten opnieuw al zijn partijen en mocht voor de 3e plaats strijden. Na met wazari op voorsprong te zijn gekomen werd er alsnog verloren door middel van een muurvaste houdgreep. Hierdoor eindigde Quinten op een verdienstelijke 4e plaats. Ook Frank Kouwenberg (-90 kg) behaalde de 4e prijs, die hij in de laatste secondes veilig stelde. Mico Rijkers behaalde knap het brons in de B-klasse -60 kg!