Tefeltennis – Het eerste jeugdteam tafeltennis van Doing, uitkomend in de Landelijke A competitie, bestaande uit Ivo Sedee, Jochem Bruins en Matthijs Windmeijer speelde afgelopen zaterdag thuis tegen Scyedam 2 uit Schiedam. Door ziekte van Jesse Dullemans moest Jochem invallen. Hij speelde al zijn drie wedstrijden achter elkaar en won er twee van de drie. De eerste won hij in drie sets, de volgende in maar liefst vijf en de laatste moest hij nipt uit handen geven.

Daarna moesten de dubbels aan de tafel komen. Jochem en Ivo speelde samen een prima wedstrijd en pakte de winst in vijf sets. Uitslag: 8-11, 13-15, 11-7, 12-10 en 11-9.

Matthijs, de jongste van de drie, moest nu aan de bak. Hij moest uiteindelijk zijn meerdere bekennen en verloor in drie sets. Ivo won zijn wedstrijden overtuigend. Vooral tijdens zijn laatste optreden liet hij veel overtuiging zien. Ook Matthijs speelde zijn laatste duel er slim. Hij bleef koel en won zo uiteindelijk zijn aller eerste wedstrijd in de A-competitie.

De einduitslag is 7-3 voor Doing. Zij hopen deze lijn vast te kunnen houden in de komende thuiswedstrijd tegen koploper SKF1 uit Veenendaal.

Doingjeugd1

 

 

 

 

Foto: achter in het zwart, vlnr: Ivo Sedee en
Jochem Bruins tijdens het dubbelspel.

-advertenties-

-goede doel-