Spin For Life 2013

Op zaterdag 16 maart organiseert Mulder Sport een leuk evenement ter gelegenheid van Spin For Life 2013. Dit jaarlijks terugkerende landelijke evenement staat ieder jaar in het teken van een goed doel, in dit geval ‘Villa Joep.’

Villa Joep is vernoemd naar Joep, een jongetje dat op 4-jarige leeftijd overleden is aan neuroblastoom kinderkanker. Zijn ouders hebben deze stichting opgezet om onderzoek mogelijk te maken dat specifiek gericht is op de genezing van deze vorm van kinderkanker.

De organisatoren van Mulder Sport vinden dit een zeer goed doel en daarom organiseren zij een feestelijke dag op zaterdag 16 maart. Naast de traditionele Spinning Marathon, organiseren zij dit jaar ook een dagprogramma met leuke activiteiten. Iedereen is welkom! Leden, niet-leden, kinderen en ouders. Tijdens het dagprogramma organiseren zij verschillende activiteiten voor kinderen. Zo kun je je mooi laten schminken, meedoen aan een kleurwedstrijd, het opnemen tegen elkaar bij een zakloopwedstrijd en zijn er vele andere leuke (sportieve) activiteiten.

Het programma van deze feestelijke dag ziet er als volgt uit:

10:00                          Judo demonstratie
10:00 – 13:00             Spinning Marathon
10:00 – 15:00             Kinderactiviteiten
11:30 – 13:00             Combi Groepslesmarathon
20:00                          Afterparty

Het doel van dit evenement is uiteraard geld inzamelen voor Villa Joep! Daarom vragen wij een kleine bijdrage van € 2,50 voor een dagkaartje. Op deze dagkaart staan alle verschillende kinder activiteiten die je kunt laten afstrepen. Het werkt als een soort strippenkaart. Alle opbrengsten van deze dagkaart gaan rechtstreeks naar Villa Joep! De dagkaartjes zijn op de dag zelf bij de receptie verkrijgbaar. Iedereen is tussen 10:00 en 15:00 uur van harte welkom! Een toegangskaartje voor de afterparty is 5 euro.

Villa Joep is te volgen op Twitter - VillaJoep

Wil je zelf ook meesporten? Zowel voor de spinning marathon als de groepsles marathon zijn nog plekjes beschikbaar, dus geef je snel op! De minimale donatie per fiets is 30,- en elk team bestaat uit maximaal 3 fietsers.

Kun je er op zaterdag 16 maart niet bij zijn, maar wil je toch een bijdrage leveren voor Villa Joep? Je kunt altijd een donatie doen in de geldbox. Deze is te vinden bij de receptie.

 

Lokatie: Mulder Sport
Parkdreef 199a
079 3317733

-advertenties-

-goede doel-