teamfoto4e teamfotoD3
Teamfoto 4e Teamfoto D3

Zaterdag 2 maart was een succesvolle dag voor korfbalvereniging De Meervogels. Maar liefst 4 teams werden glansrijk kampioen. De wedstrijd van het 4e was tegen directe concurrent GKV uit Den Haag die met overwicht werd gewonnen.

De D3 speelde tegen het laaggeklasseerde TOP D5 en bij winst was het kampioenschap een feit. Na een aarzelend begin kwam de D3 los en speelde het soepeltjes naar een 10-1 zege. Daarna was het de beurt aan de D1. Na de drie zeer zwaar bevochten punten tegen Excelsior wachtte het stugge Avanti. Een gelijkspel was genoeg voor een gedeelde titel, maar natuurlijk is alleen kampioen worden het leukste ! De wedstrijd ging gelijk op en de laatste minuut brak aan. Chiara kreeg een kans, legde aan en ja hoor, de zege en de titel voor de D1 !

De A3 was vorige week al kampioen geworden en liet met een zege op Fiducia zien met slechts één verliespunt in 13 wedstrijden een zeer terechte kampioen te zijn. De uitsmijter was voor MV 4 wat ruim afrekende met naaste belager GKV (H) 3 (liefst 17-8 !) en daardoor overtuigend kampioen werd. En hoe oud je ook bent, het blijft altijd weer leuk om na 12 of 14 wedstrijden de beste te zijn toch ?!?

En hopelijk kan de C4 zich komende zaterdag hierbij aansluiten als zij hun laatste wedstrijd tegen Avanti C5 weten te winnen.

-advertenties-

-goede doel-