foto samen starttorun

Op zaterdag 9 maart 2013 start Start to Run bij ARV Ilion in Zoetermeer. Start to Run is ontwikkeld in samenwerking met de Atletiek Unie en Runnersworld en de laatste jaren uitgegroeid tot dé startcursus voor de beginnende loper. Onder begeleiding van 2 ervaren en professionele looptrainers wordt voor beginnende lopers een zesweekse cursus georganiseerd. In deze cursus wordt langzaam opgebouwd van 1 naar 20 minuten hardlopen. Dat Start to Run een bewezen concept is blijkt wel uit het feit dat iedere keer landelijk zo’n 8000 lopers deelnemen. In 2012 hebben in Zoetermeer maar liefst 32 beginnende lopers deelgenomen aan Start to Run in Zoetermeer, waarvan velen nog wekelijks met veel plezier bij Ilion lopen.

teamfoto-starttorun-2012Enthousiaste trainers en gezellige loopmaatjes wachten elkaar zes zaterdagen op voor een energieke training in het park, het bos (nou ja.. bos) en op de atletiekbaan. De conditie verbetert en dat ga je merken: je wordt steeds fitter! Daarnaast worden er bij elke kilometer een flinke hoeveelheid calorieën verbrand. Een excuus om op de bank te blijven zitten is er dus eigenlijk niet meer.

Iedere deelnemer aan Start to Run ontvangt een trainingsschema, een functioneel loopshirt, het Start to Run Magazine vol tips en drie edities van Runners World.

Vanaf 9 maart wordt er iedere zaterdagmorgen om 9.30 uur gestart met de training vanaf ARV Ilion, van der Hagenstraat 36 in Zoetermeer. De training duurt ongeveer een uur en na afloop drinken we met elkaar gezellig nog een kopje koffie.

Om het Start to Run avontuur goed te beginnen, is er op dinsdagavond 5 maart om 19.30 uur een kennismakingsbijeenkomst georganiseerd bij de Runnersworld winkel in het Stadshart van Zoetermeer (Hogerop 16). Tijdens deze bijeenkomst wordt de eerste informatie gegeven over goede schoenen, kleding en speciaal voor de dames, sportonderkleding. Uiteraard bespreken we ook het programma van  Start to Run.

Het inschrijfformulier voor Start to Run is te vinden op de website van Start to Run: www.Start to Run.nl

Voor meer informatie over de Start to Run cursus in Zoetermeer kun je mailen met Hans Hubers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-