ZomerijsSinds 18 juni ligt er weer ijs in Zoetermeer, want SilverDome heeft zijn deuren geopend voor het Zomerijs. De ijsbaan is in de zomer dagelijks geopend voor verenigingen en kunstrijd(st)ers uit de regio en ver daarbuiten, die zich in de SilverDome voorbereiden op het winterseizoen.

Ook worden er in de zomermaanden diverse trainingskampen gehouden, waaronder de trainingsweek van de Stichting Kunstrijden Nederland onder aanvoering Joan Haanappel. In de vakantieperiode zullen er tevens diverse ijspret cursussen worden georganiseerd, waar de jeugd uit Zoetermeer nog voor het winterseizoen in één week kan leren schaatsen. De vakantieperiode zal worden afgesloten met een speciale Zomereditie van het Discoschaatsen, zodat iedereen een goede cool down kan doen van de zomervakantie.

De ijshockeybaan is in de zomermaanden ook beschikbaar voor Clinics op het ijs, zoals ijshockey, schaatsen en de ludieke Ice Games. Vanaf september staat er op woensdagmiddag de wekelijkse kids ijsdisco op het programma, zodat een kinderfeestje of middag vrijschaatsen voor de jeugd ruim één maand eerder mogelijk is dan andere jaren. Kortom, het beloofd een coole zomer te worden in de SilverDome!

-advertenties-

-goede doel-