DSC07225

Foto: v.l.n.r.       Dhika, Rico, Rens, Jeroen, Calvin, Twan en Noah

Gemaakt door Fred Ros

Turnen - Na een enerverend wedstrijdseizoen met als hoogtepunten een 5e plaats in de landelijke meerkampfinale en de gouden medaille op ringen voor Rens Hoofs, was het afgelopen zaterdag tijd voor de afsluitende turnwedstrijd van het seizoen voor de selectie jongens van CGV Zoetermeer. In Bergschenhoek werden de open Zuid-Hollandse kampioenschappen gehouden. 

De eerste ronde mochten Bas Feitsma en Youri Westerveld laten zien wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd. En de vooruitgang was duidelijk te zien bij beide jongens. Beide hebben een prima wedstrijd geturnd.

In de tweede ronde mochten Benjamin van Waaij (instap niveau 10) en de pupillen Illias Laouhachi en Luuk van Waaij (niveau 9) op de 6 toestellen laten zien wat ze konden. Benjamin liet met een aantal mooie salto’s zien dat hij hard vooruit was gegaan en ook de pupillen haalden zeer goede cijfers.

De laatste ronde waren de oudere jongens van CGV Zoetermeer aan de beurt en met resultaat, in elke categorie werd een podiumplaats gehaald, waarvan 4x goud en 1x brons. Bij de jeugd niveau 9 deden Calvin Schroder, Rico Meijdam en Dhika Soekardi mee. Calvin behaalde goud en ook de andere twee jongens hebben een prima wedstrijd met nieuwe elementen laten zien. Noah Stuut (junior I, niveau 6) werd bij de 3e , Jeroen Wigman (junior I, niveau 8) en Twan Simons (junior II, niveau 7)  werden beide 1e en ook Rens Hoofs (junior I, niveau 7)  wist zich nogmaals op te laden voor een wedstrijd en het seizoen af te sluiten met nog een gouden medaille.

De selectiegroep is op zoek naar nieuwe talenten, daarom worden er testtrainingen gehouden. Kijk op www.cgvzoetermeer.nl voor meer informatie.

-advertenties-

-goede doel-