Roel Bogie-ed-1“Stichting Enjoy Tafeltennis Zoetermeer kiest voor ambitieuze spelers,” zo laat bestuurslid Ruud Graafeiland weten. Roel Bogie is precies dat, een talentvolle jongen met de ambitie om zich naar de top te knokken.

De twaalfjarige Roel Bogie, spelend bij Tafeltennis Nijmegen, heeft met zijn prestaties de afgelopen jaren bewezen binnen onze landsgrenzen een uitzonderlijk talent te zijn. Om internationaal ook aan te sluiten wordt het jonge talent onder andere persoonlijk begeleid door de ervaren trainer/coach Theo Rieken.

Stichting Enjoy Tafeltennis Zoetermeer, de stichting achter het eredivisieteam van Enjoy & Deploy Taverzo, contracteerde de jonge Roel Bogie met het oog op de toekomst van het Nederlandse tafeltennis. Roel zal het komende seizoen bij Tafeltennis Nijmegen verder kunnen werken aan zijn ontwikkeling en op Papendal met regelmaat mee gaan trainen met de Nationale selectie en de spelers van Enjoy & Deploy Taverzo.

De afgelopen jaren heeft de stichting veel geïnvesteerd in de kwaliteit van de eredivisie. Het komende jaar is er meer focus op spelers die met elkaar trainen en de volgende stap willen maken in hun carrière. Ruud van Graafeiland, bestuurslid van deze stichting: “Roel Bogie past daar prima bij, hij werd onlangs Nederlands kampioen bij de pupillen en tijdens de Nationale jeugdmeerkampen zeer overtuigend winnaar bij de oudere kadetten. En ook internationaal is Roel, ondanks zijn jonge leeftijd, al geselecteerd voor deelname aan de Europese Jeugdkampioenschappen in juli 2013 bij de kadetten. Roel Bogie is van harte welkom bij ons team van ambitieuze tafeltennissers. Hoe snel hij klaar is om mee te draaien in de eredivisie is slechts een kwestie van tijd.” 

Roel Bogie liet weten trots te zijn om net als al die goede spelers bij Enjoy&Deploy te horen. Zijn reactie was kort en krachtig: “Wow”.

 

Resultaten R. Bogie (Roel)

TeamSeizoen vJeugd/SeniorRegioKlasseGespeeldGewonnenPercentage
TT Nijmegen 1 2013 (voorjaar) Senioren Landelijk Heren 3e Divisie - poule g 23 20 87
ATC Nijmegen 1 2012 (najaar) Junioren Landelijk Jongens Landelijk A - poule d 30 30 100
ATC Nijmegen 1 2012 (voorjaar) Junioren Landelijk Jongens Landelijk A - poule d 27 25 93
ATC Nijmegen 1 2011 (najaar) Junioren Landelijk Jongens Landelijk A - poule c 21 12 57
ATC Nijmegen 1 2011 (voorjaar) Junioren Landelijk Jongens Landelijk C - poule c 21 19 90
ATC Nijmegen 1 2010 (najaar) Junioren Landelijk Jongens Landelijk C - poule b 18 10 56
ATC Nijmegen 4 2010 (voorjaar) Junioren Gelre 1e Klasse - poule c 21 15 71
ATC Nijmegen 6 2009 (najaar) Junioren Gelre 3e Klasse - poule b 20 20 100

 

 

-advertenties-

-goede doel-