IMG 2648

Foto: Malika Bosdijk (-32 kg), Drishti Sewberath Misser (-28 kg) en Estelle Slingerland (-28 kg)

Tijdens het NK Judo voor Clubteams hebben de teams van Judo Team Haaglanden, een samenwerking tussen de clubs Gouweleeuw (Delft), Lu Gia Jen (Den Haag), Sport Accent (Den Haag) en Budoschool Yotosama (Zoetermeer), opnieuw bewezen bij de Top van Nederland te horen!

Op het NK voor Club Teams was Judo Team Haaglanden aanwezig met zowel een jongens als een meisjes team -12 jaar. Het jongensteam begon voortvarend aan de klus door in de 1e ronde Judo Achterhoek met 3-2 te verslaan. In de halve finale werd er nipt verloren van de latere Kampioen Judo Yushi. Om het brons werd vrij eenvoudig gewonnen van Judo de Boevere met 5-0.

Het meisjes team wist via een 3-2 zege op Reuver en 3-2 zege op Geelhoed 2 de Finale te bereiken. Hier waren de meiden te sterk voor Rietdijk/Tom vd Kolk met 3-2 en ging de Titel mee naar huis! Voor Budoschool Yotosama Zoetermeer kwamen Drishti Sewebath Misser (-25 kg), Estelle Slingerland (-28 kg) en Malika Bosdijk (-32 kg) uit.

Een dag later was de wedstrijdselectie van Yotosama aanwezig op het Westland judo toernooi. Camiel Roskamp, Robert Soen, Michael Middelkoop en Malika Bosdijk werden daar kampioen. Maksim Dekkers en Ayomi Bosdijk legden beslag op het zilver en Kars vd Boogaard behaalde het brons.

 

-advertenties-

-goede doel-