DSC 0621Op woensdag 1 juli bezochten 450 kinderen en hun ouders de wedstrijd van het Nederlands team op het WK Beachvolleybal. Gehuld in oranje met een zelfgekleurde juichvlag en een strandbal hebben de kinderen van alle organisaties die onderdeel zijn van de SWKGroep genoten van de wedstrijd op de Hofvijver.

SWKGroep Kids Corner

Tijdens het WK Beachvolleybal van 26 juni tot en met 5 juli 2015 strijden de Nederlandse teams tegen de beste landenteams om de wereldtitel. Op het Plein in Den Haag was de SWKGroep aanwezig met een Kids Corner. In de SWKGroep Kids Corner konden de kinderen genieten van creatieve activiteiten, muziek en verschillende spellen.

Spike’s Beach Tour

De gemeente Den Haag en de SWKGroep, waar Triodus onderdeel van is, organiseerden van 29 juni tot en met 2 juli de Spike’s Beach Tour. Bij het stadion op de Hofvijver in Den Haag konden leerlingen van groep 5 tot en met 8 van deelnemende basisscholen meedoen met dit educatieve, culturele en sportieve programma. Dansworkshops, volleybalclinics, speurtochten en rondleidingen in musea. Kinderen die meededen met de Spike’s Beach Tour kregen ook de mogelijkheid om een WK Beachvolleybalwedstrijd bij te wonen in het drijvende stadion op de Hofvijver. Voor kinderen een geweldige beleving!

 

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

-advertenties-

-goede doel-