yvz-Freek-van-der-WartHet is nog volop zomer, maar bij IJsvereniging Zoetermeer (YVZ) wordt al weer gedacht aan het nieuwe schaatsseizoen. Veel leden en vooral de wedstrijdschaatsers zijn al goed bezig tijdens de zomertraining met fietsen, inline-skaten en looptrainingen.

Schaatsen is tegenwoordig in. De populariteit voor deze sport stijgt nog steeds, vooral recreatief. Zeker na de vele successen tijdens de Olympische Spelen in Sochi willen veel kinderen ook leren schaatsen en volwassenen willen hun techniek verbeteren.

Vindt u schaatsen ook leuk? En wilt u en/of uw kinderen ook goed of beter leren schaatsen, dan kunt u nu al bij de IJsvereniging Zoetermeer terecht om in te schrijven voor het nieuwe schaatsseizoen. Op diverse uren in de Silverdome in Zoetermeer zijn zowel voor kinderen vanaf 6 jaar als voor volwassenen nog plaatsen vrij. De ervaren trainers van YVZ verzorgen wekelijks vele schaatslessen op de Silverdome in Zoetermeer en voor de gevorderde schaatsers ook lessen op De Uithof.

Meer informatie over de schaatslessen vindt u op de website: www.yvz.nl of u kunt uw vragen ook stellen via email aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-