SAM 2240

Over 5 dagen gaat de 97e Wandelvierdaagse van Nijmegen weer van start, met maar liefst 154 wandelaars van Sportief Wandelgroep Zoetermeer! De wandelaars hebben zich in de wandelgroepen al maandenlang voorbereid op de sportieve tocht. Elke week trainen en voorbereidende wandeltochten lopen: alle wandelaars zijn er klaar voor!

Maandagavond 8 juli werden alle sponsors bedankt die de tocht mogelijk maken voor de 154 Zoetermeerse deelnemers. Ook burgemeester Charlie Aptroot was aanwezig en ontving een grote poster met de wandelaars die vorig jaar de eindstreep van de Vierdaagse wisten te bereiken.

SAM 2226 SAM 2244

Don Braad gaf de wandelaars nog de laatste adviezen voor er dinsdag 16 juli gestart zal worden met de eerste wandeldag. Sportief Wandelgroep zal als altijd een opvallende groep zijn op de vierdaagse wandeltocht, allemaal goed herkenbaar aan de groene Sportief Wandelgroep Zoetermeer Shirts. Maar de groep laat niet alleen met de shirts zien dat ze bij elkaar horen, bij SWZ is het een goed gebruik dat de ervaren wandelaars de beginnende lopers onder hun hoede nemen. Gouden tips over het goede schoeisel, sokken, voorbereiding geven de beginner een belangrijk steuntje in de rug om de tocht succesvol uit te lopen!

 

Alle foto's: Sander vd Berg

-advertenties-

-goede doel-