teamOp woensdag 7 januari opent Boxing Club Zoetermeer haar deuren. Deze nieuwe vereniging waar boks en thaibokstraining wordt gegeven, wil naast sporten ook een voorbeeld. Trainers Ismaïl Doulache en Johan Huurman willen op verantwoorde wijze in Zoetermeer de prachtige boks en thaibokssport promoten en zowel een sportieve als maatschappelijke/sociale rol spelen. Zij willen sporten, maar ook een voorbeeld zijn, de jeugd leren wat goed en verantwoord sporten is, wat discipline is, wat gezond leven is, maar ook wat respect voor jezelf, de ander en de omgeving inhoudt.

owenHet enthousiaste team van trainers, vrijwilligers, vrienden en familie rond Boxing Club Zoetermeer schotelden de talrijke bezoekers in het Castellum te Palenstein op 18 december al een interactieve training voor tijdens de open les. De eerste 20 minuten kreeg de jeugd de kans om zich lekker uit te leven op de stootzakken en het aanleren van een combinatie. Daarna was het de beurt aan de oudere jeugd en de volwassenen. Ook zij konden aan de bak, mede onder leiding van thaiboksleraar Jeffrey van Swieten, waarna op het laatst een potje demonstratie-sparren te zien was.

Op 7 januari 2015 start om 17.00 in het Castellum, Rakkersveld 255, de eerste thaibokstraining van Boxing Club Zoetermeer, deze training is gericht op de jeugd/beginners. Op donderdag 8 januari om 19.00 zal er voor het eerst zowel boksen als thaiboksen gegeven worden. Op zaterdag 10 januari om 11.00 wordt er voor het eerst op zaterdag getraind, ook weer gezamenlijk. Bokstrainer Nazir Akbari zal op de zaterdagen zijn steentje bijdragen.

 

 

 

Kijk voor meer sportnieuws op onze sportpagina: sportnieuws of op het overzicht sportevenementen

Zelf sporten? Zie ons overzicht sportaanbieders en alle sportcursussen op een rij.

 

-advertenties-

-goede doel-