groep 1In totaal hebben 41 karateka deelgenomen aan de halfjaarlijkse examens bij Budoschool Kai Sei. De leerlingen met witte en gele band  beten ’s ochtends het spits af.

Voor wit/gele band zijn geslaagd: Damian Bakker, Samantha van Breemen, Gabriel Buytendijk, Aron Hagenaar, Komeil Hashemi, Max Linnemann en Yuri Schuuring. Voor gele band, 8e kyu: Kimberley van Breemen, Wessel Hoorn, Samir Saou en Colin Vercammen. Voor oranje band, 7e kyu: Malika van den Bosch, Mattheus Buytendijk, Shaquer Courtar, Bidjai Gobiend, Belinda Haddish, Justin van Knijff, Timo van Knijff, Noah Niese, Dylan Pinas, Mees Roos en Nico van der Wansem. Voor oranje band, 7e kyu met groene slip: Mex Onderwater.

groep 2Hierna was het middaggedeelte met het hogere band examen. Voor oranje/groene band zijn geslaagd: Milan van Knijff en Christel Linnemann. Voor groene band, 6e kyu: Ayman van den Bosch, Chakir Laghmich, Rayan Laghmich, Kelvin Mulder, Christiaan Oostindie, Michael Oostindie, Tramanh Phan Thanh en Francesca Pittana. Voor groen/blauwe band: Wissal el Boudakhani. Voor eerste blauwe band, 5e kyu: Marin Hagenaar. Voor tweede blauwe band, 4e kyu: Elvin Gerritsen en Myron in ’t Veld. Voor eerste bruine band, 3e kyu: Glenn Leggedoor. Voor tweede bruine band, 2e kyu: Nicky Gerritsen. Voor eerste bruine band, 1e kyu: Sarah Hagenaar en Olga Milovanova.

Shaquer, Bidjai, Elvin en Nicky hebben allen een graad overgeslagen. Een extra beloning was er voor Mex in de vorm van een slip en voor Wissal in de vorm van een halve band.

Direct na het bekendmaken van de uitslagen werd de slip of band uitgereikt en kregen de geslaagde kandidaten ook een aantekening in het karatepaspoort van de Karate-do Bond Nederland (KBN) en een officieel bondsdiploma.

-advertenties-

-goede doel-