NK Handboogschieten

Zaterdag 25 januari 2013 organiseert Handboogschietvereniging HKS Zoetermeer het Nederlands Kampioenschap voor Cadetten. De volledige top van de jeugdige schutters van 13 tot en 16 jaar in de disciplines recurve en compound strijdt dan om de nationale titel. De wedstrijd begint om 10.00 uur en zal rond 16.00 eindigen.

Een en ander vindt plaats in de Indoorschiethal van de vereniging, gevestigd in het Westerpark. Voor informatie over de handboogschietvereniging, zie www.hkszoetermeer.nl.

 

Polsstokgala van Ilion

polsstokgalaAtletiekvereniging Ilion is vastbesloten de tweede editie van het Polsstokgala nog beter en nog hoger te maken dan het succes van vorig jaar. De top van de Nederlandse polsstokspringers zal zaterdag 25 januari in Zoetermeer te vinden zijn en zelfs nog enkele internationale atleten. Onlangs werd er nog een splinternieuwe mat geplaatst zodat de springers comfortabel neerkomen na hun sprong.

Ook het publiek wordt niet vergeten: Tussen de wedstrijden door is er een buffet in de kantine zodat alle toeschouwers weer helemaal in vorm zijn voor het vervolg van de wedstrijden.

Het programma op zaterdag 25 januari 2014 is:

16:00 uur Vrouwenwedstrijd

18:00 uur Buffet geopend

19:00 uur Mannenwedstrijd

-advertenties-

-goede doel-