DP nieuwjaarsduik 5 jan 2013 61

Foto: John Wendling

De eerste zondag van het nieuwe jaar staat voor duikwinkel Dive Post Zoetermeer altijd in het teken van de Nieuwjaarsduik. De duikschool uit de Wattstraat organiseert dan altijd haar variant van de nieuwjaarsduik maar bij deze duik blijven de duikers iets langer weg dan enkele minuten!

32 Duikers met evenzoveel toeschouwers snelden zich zondag naar de waterkant om de kou te trotseren. Dat het met die kou meeviel bleek al snel. Een zonovergoten Duik Park Zoetermeer lag voor hen klaar en een watertemperatuur van 8 graden boven nul zorgde ervoor dat de meeste duikers bijna een uur wegbleven.

Na afloop kwamen de verhalen van het fantastische zicht en de grote snoeken die ze hadden gezien. Al met al een geslaagde dag die afgesloten werd met liters hete chocomel en overheerlijke snacks.

Dive Post Zoetermeer geeft al 10 jaar duikopleidingen in Zoetermeer en zorgt er daarna met hun duikvereniging ook voor dat de duikers hun hobby ook met regelmaat uit kunnen voeren. Wil je ook leren duiken of meer informatie over de duikschool neem dan contact op:  Wattstraat 13c www.divepost.nl  079-5937081.

-advertenties-

-goede doel-