oudefoto.ZVZ3

volwassenen ZVZ jubileum def-2De gezelligste zwemvereniging van Zoetermeer en omstreken, ZVZ, viert in 2013 haar 40-jarig bestaan. In 1973 begon de zwemclub met het geven van zwemles in het toenmalige openlucht zwembad Het Keerpunt. In de jaren die volgden groeide Zwemvereniging Zoetermeer uit tot een club met 700 leden die niet alleen de eerste beginselen van het zwemmen leerden, maar ook deelnamen aan wedstrijdzwemmen en waterpolo. Tot op de dag van vandaag maken honderden leden wekelijks gebruik van de bestaande zwembaden.

ZVZ staat ook bekend om de vele activiteiten die naast het zwemmen worden georganiseerd. Zo zal ook het jubileumjaar weer bol staan van de activiteiten zoals een circusdag voor kinderen, een zwemkamp en een waterpolo-oliebollentoernooi.

Op zaterdag 19 januari 2013 wordt het startsein gegeven met een groot jubileumfeest voor leden en oud-leden vanaf 16 jaar. Iedereen die lid is of is geweest van ZVZ kan zich hiervoor aanmelden. Kijk voor meer informatie over ZVZ, het jubileum en hoe je je kunt aanmelden voor het feest op www.zvz.nl .

 

Voor de jeugdleden van 4 t/m 15 jaar wordt er een jubileumfeest georganiseerd in samenwerking met Circus Never Mind. Dit feest zal plaatsvinden op zondag 27 januari 2013. Ook voor dit feest dient er officieel te worden aangemeld.

oudefoto.ZVZ1

Foto's uit het archief van ZVZ, uit de beginperiode van de vereniging

-advertenties-

-goede doel-