P1110087

Zaterdag 5 januari 2013 hield scoutinggroep John McCormick (JMC) haar jaarlijkse Nieuwjaarsopkomst.

In de middag verzamelden de bevers (5-7 jaar) en welpen (7-11 jaar) zich bij Nutricia voor een speurtocht richting clubhuis De Chute in het Zoetermeerse Van Tuyllpark. Daar keek voorzitter Hermen van Dalen samen met alle leden, vrijwilligers en ouders terug op het afgelopen jaar. Hij bedankte alle vrijwilligers voor hun inzet. Het Doeteam werd extra in het zonnetje gezet voor de jarenlange inzet tijdens groepsactiviteiten, zoals voor het bereiden van de nieuwjaarsmaaltijd. Zo kregen Paul de Vreede, José van der Heijden, Natasja Schotel, Wilfred Lachman en Olav Wirtz na het uitreiken van de gouden hamer, sleutel, agenda, camera en bijl in de voorgaande jaren nu de Gouden Pollepel uitgereikt.
Verkennerleiders René van Aalderen en Daan van Steveninck kregen een taart voor hun 20 jarige inzet bij de vereniging.

P1110092 P1110050

Vervolgens werd buiten rondom een groot kampvuur de traditionele Nieuwjaarsmaaltijd genuttigd waarbij gekozen kon worden tussen snert en boerenkool met worst.

Voor de oudere scouts volgt zaterdag 12 januari nog de jaarlijkse snerttocht.

Informatie over scoutinggroep John McCormick is te vinden op de website: www.johnmccormick.nl. Voor info en opgave van jeugdleden tussen de 5 en 23 jaar bel Eric van der Ven op 06-43008372 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-