sportief-wandelgroep

Don Braad (bij de microfoon) bedankt de vrijwilligers van de Wandelgroep

 

Don Braad vierde zaterdag 5 januari met alle leden het 5-jarig lustrum van ´zijn´ wandelgroep: Sportief Wandelgroep Zoetermeer. Vijf jaar geleden werd de wandelgroep opgericht in de huiskamer van Don, met maar een paar leden en veel enthousiasme. Het ledenaantal groeide gestaag tot de huidige 160 sportieve wandelaars en het enthousiasme voor de wandelsport is gebleven!

Sportief Wandelgroep is een hechte groep waarin vooral het aantal vriendschappen opvalt. Tijdens de langere wandelingen is er meer dan genoeg tijd om elkaar te leren kennen en te praten, maar ook om elkaar te steunen en op te beuren als het wandelen wat zwaarder valt. De nieuwjaarsreceptie werd gehouden in het pand van Tetteroo Zonwering Zoetermeer, één van de sponsors van de wandelgroep.

20130105 9593 20130105 9603

Tijdens de nieuwjaarsreceptie keek Don Braad vooral naar de toekomst:”Ik kijk niet vaak terug, dat is verleden tijd! Liever heb ik het over de toekomst, met de Vierdaagse van Nijmegen waar we hopelijk weer  met veel leden zullen deelnemen, of naar de Geuzentocht die ook komend jaar weer door kan gaan met de subsidie van de gemeente!” Veel vrijwilligers die vaak al vanaf het eerste jaar actief zijn in de vereniging werden in het zonnetje gezet en bedankt voor hun inzet.

Grote verrassing van de avond was het optreden van Fred Zuijderwijk, die in een prachtige one-manshow een hilarische nieuwjaarsconference ten tonele bracht.

20130105 9598

One-manshow van Fred Zuijderwijk

-advertenties-

-goede doel-