floydcarloOp zondag 23 februari organiseert Curling Club Prins Willem Alexander een uniek curling toernooi in het kader van de Olympische Spelen in Sotchi. Op de laatste dag van de Olympische Spelen kan jong en oud samen met de Nederlandse toppers het ijs op om het curlingspel te ontdekken.

Voor de Nederlandse curling selectie kwam Sotchi net iets te vroeg. Er is dan ook geen Nederlands team op de spelen van dit jaar. Daarom is er nu de unieke kans voor iedereen van 8 tot 100 jaar om samen met de Nederlandse curlers een toernooi te spelen. Iedereen kan zich individueel opgeven en zal ingedeeld worden in een team door de organisatie. De teams worden zo geformeerd dat deelnemers die nog niet eerder curling gespeeld hebben samen zullen spelen met spelers uit de Nederlandse selectie teams of met andere internationaal ervaren spelers.

Het toernooi vind plaats in het Silverdome, ingang west, op de enige curlingbaan van Nederland. De start is om 14.00 uur met een uitleg en spoedcursus, zodat iedereen een leuk steentje kan gooien. Na een korte pauze met een warm drankje gaat het echte toernooi beginnen. Er worden vier wedstrijden gespeeld, afgesloten met een zinderende finale en officiƫle prijsuitreiking.

Heb je zin om een keer mee te komen spelen en te ondervinden hoe het is een echte curlingwedstrijd te spelen? Geef je nu op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Deelname kost slechts 5 euro. Alle attributen zijn aanwezig op de baan. Je hebt enkel schone sportschoenen, een warme trui en goede zin nodig.

Inschrijven is mogelijk tot 20 februari en vol is vol dus wees er op tijd bij. Zie ook www.ccpwa.nl voor meer informatie.

-advertenties-

-goede doel-