wgi regional 2014

De winterguard unit Passie Open uit Zoetermeer neemt in het weekend van 22 februari deel aan de Winter Guard International (WGI) United Kingdom Regional die plaats vindt in Stoke on Trent.

Dit evenement wordt gehouden volgens de reglementen van WGI met juryleden afkomstig uit de Verenigde Staten.

Het is de eerste keer in haar bestaan dat Passie van Harpe Davids deelneemt aan een winterguard wedstrijd in het buitenland. De guards geven een kleurrijke show met vlaggen, uitgevoerd op muziek. Dankzij de sponsors Van der Lindengroep en Maakt Kwaliteit Gordijnprodukties heeft de groep beschikking over twee minivans en een materiaalbus, waarmee ze op vrijdagmiddag 21 februari vertrekken richting Calais om daar de oversteek per boot te maken naar Engeland. De nacht wordt doorgebracht in het clubgebouw van de Kidsgrove Scouts.

Op zaterdag is het vroeg opstaan om te trainen en voor te bereiden voor de prelims in de Open Class op zaterdagmiddag. Tijdens de prelims zit Passie in de competitie met 6 Engelse winterguard units. Uiteindelijk mogen de beste vijf units door naar de finals, die vanaf 17.00 uur plaatsvinden. Zondagochtend begint Passie Open aan de thuisreis.

De leden verheugen zich op deze mooie ervaring en belevenis. Zonder hooggespannen verwachtingen zullen zij de vloer betreden en hun best doen om een mooie show neer te zetten.

Via twitter en facebook zal Passie het thuisfront op de hoogte houden van de reis en de belevenissen in de competitie.

-advertenties-

-goede doel-